pastillas

ActioMed és una empresa independent dedicada a farmacovigilància que compte amb un equip de professionals altament qualificat i amb gran experiència en totes les àrees de la seguretat dels medicaments.

 

ActioMed ofereix a la Indústria Farmacèutica tots els serveis relacionats amb el compliment de les obligacions i responsabilitats de farmacovigilància.

 

ActioMed garanteix la qualitat dels seus serveis mitjançant la Certificació del Sistema de la Qualitat conforme al establert en la Norma Internacional ISO 9001-2008.

 

Noticies i esdeveniments

 • Integració en el Grup internacional PharmaLex

  Continuant amb el nostre pla d’integració en el Grup internacional PharmaLex iniciat el 2015, ens és grat de comunicar que, amb data 27 de gener de 2017, Actiomed Farmacovigilancia S.L. ha canviat de denominació social, passant a ser PharmaLex Spain, S.L., mantenint el mateix domicili i número d’identificació fiscal (CIF).

   

  Aprofitem l’oportunitat per recordar que gràcies a la nostra integració en el Grup PharmaLex podem oferir actualment serveis de Farmacovigilancia i Regulatory Affairs a España i en molts altres països del món. Per a més informació sobre el Grup PharmaLex pots visitar la nostra página web www.pharmalex.com

   

  Al mateix temps, continuem proporcionant la mateixa atenció propera als clients, amb la mateixa qualitat i equip.

 
9105022385_24469