pastillas

Avis legal Imprimeix Correu electrònic
ACTIOMED

 

PHARMALEX SPAIN SL amb N.I.F. B50896059 està inscrita al R.M. de Saragossa, Tomo 2703, Foli 59, Fulla Z-29704.

 

PHARMALEX SPAIN SL (en endavant Pharmalex Spain) té el seu domicili social al carrer Coso 102, oficina 14, 50001 Saragossa, Espanya.

 

Responsabilitats

 

Pharmalex Spain no assumeix cap responsabilitat en relació amb el material inclòs en aquestes pàgines.

Pharmalex Spain no es responsabilitza de la mala utilització dels continguts d'aquestes pàgines web per part del usuari.

Pharmalex Spain es reserva el dret d'actualitzar els continguts d' aquestes pàgines web quan s'estimi convenient, i també d'eliminar i de limitar o impedir el seu accés, de forma temporal o definitiva.

En cas de ser necessari la utilització d'un nom d'usuari o contrasenya per accedir a algun servei contingut en aquestes pàgines, l'usuari s'obliga a mantenir-la en secret ia fer-ne un ús diligent. En cas de pèrdua o utilització negligent de la contrasenya, l'usuari respondrà de la utilització que hagin pogut fer terceres persones d'aquesta.

No està permesa la reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut d'aquestes pàgines web, que necessitarà sempre l'autorització expressa de Actiomed. S'adverteix expressament que aquestes activitats estan castigades per la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

EN CAP CAS Pharmalex Spain ES FA RESPONSABLE DELS POSSIBLES DANYS DIRECTES, INDIRECTES, ESPECIALS O DE QUALSEVOL ALTRE TIPUS, DERIVATS DE L'ÚS D'AQUESTA WEB, O DE QUALSEVOL ALTRA WEB A LA QUE ES PUGUI DIRIGIR DES D'AQUESTA, INCLOENT, SENSE LIMITACIÓ ALGUNA, QUALSEVOL PÈRDUA DE BENEFICI, INTERRUPCIÓ DEL NEGOCI, PÈRDUA DE PROGRAMES O ALTRES DADES DE LA INFORMACIÓ TRACTADA EN EL SISTEMA, FINS I TOT EN EL CAS DE QUE ENS HAGI INFORMAT EXPRESSAMENT DE LA POSSIBILITAT DELS DANYS.

 

Privacitat

 

Pharmalex Spain manifesta el seu compromís de compliment amb la normativa establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (BOE 14/12/1999)

 

Tractaments de dades

 

Conforme amb l'establer a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals, per a facilitar la comunicació mútua i prestació de serveis, son inclosos en fitxers titularitat d'Actiomed.

Les dades de caràcter personal o qualsevol altre tipus de dades que ens puguin fer arribar els usuaris de la web mitjançant l'apartat Treballa amb nosaltres a través dels mitjans disposats, seran recollides en un fitxer propietat de Actiomed registrat a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, la finalitat serà incorporar aquestes dades en un possible procés de selecció de personal.

 

En tot moment podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, omissió i cancel·lació de les seves dades a través d'e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o dirigint-se a: Pharmalex Spain. Coso 102, oficina 14-50001 Saragossa.
L'usuari serà responsable de les dades que inclogui en posar-se en contacte amb Actiomed.

 

 

Finalitat de les dades

 

Totes les dades enviades a Pharmalex Spain a través de la pàgina web podran ser utilitzades per Pharmalex Spain per a respondre a les peticions o consultes realitzades.

 

Cessió de dades

 

Pharmalex Spain no cedirà dades a tercers.

 

Resolució de litigis

 

Les parts, amb expressa renúncia al seu propi fur, accepten com legislació rectora del present contracte, l'espanyola, i es sotmeten per a la resolució de tots els litigis que poguessin derivar del mateix als Jutjats i Tribunals de Saragossa.

 
 
9105022385_24469