pastillas

Treballa amb nosaltres Imprimeix Correu electrònic

Si estàs interessat en treballar amb nosaltres pots enviar-nos el teu currículum a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la per a que comptem amb tu en futurs processos de selecció. Totes les dades es tractaran de manera confidencial i s'utilitzaran exclusivament per a un procés de selecció.

 

Avis legal:
En compliment de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i conforme al reglament aprovat pel R.D. 994/1999 informem que les seves dades formaran part d'un fitxer localitzat aFriedrichsdorf (Alemania), la titularitat del qual correspon a Pharmalex Spain S.L.U. (antigament Actiomed Farmacovigilancia S.L.U.). La finalitat d'aquestes dades és la inserció en un possible procés de selecció laboral.

 

Informem a l'usuari que en tot moment podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, i cancel·lació de les seves dades a través del correu electrónica a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o per correu postal a: Pharmalex Spain. Coso 103, 50001 Saragossa.

 
 
9105022385_24469